Welkom bij DimLight, waar we transparantie en klanttevredenheid hoog in het vaandel dragen. Als onderdeel van ons engagement om jou een zorgeloze winkelervaring te bieden, willen we je informeren over je wettelijke recht op bedenktijd.

Volgens de Europese consumentenwetgeving heb je als consument recht op een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Dit betekent dat je binnen deze periode het recht hebt om je aankoop te herroepen zonder opgaaf van redenen. Bij DimLight respecteren we dit recht volledig en willen we ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Indien je besluit om gebruik te maken van je wettelijke bedenktermijn, kun je eenvoudig contact met ons opnemen om de retourprocedure in gang te zetten. Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag terugbetalen, inclusief eventuele verzendkosten die je hebt betaald bij het plaatsen van je bestelling.

Ons doel is om je winkelervaring bij DimLight zo aangenaam mogelijk te maken, en we begrijpen dat het maken van de juiste keuze belangrijk is. Daarom staan we klaar om je te helpen bij eventuele vragen of zorgen die je hebt over je aankoop.

Ontdek de perfecte verlichting voor jouw huis bij DimLight, met de gemoedsrust van je wettelijke recht op bedenktijd. We zijn er om je te ondersteunen, wat er ook gebeurt, omdat jouw tevredenheid onze prioriteit is.